مراحل ویزای جستجوی کار

  1. اولین مرحله بعد از تصمیم به مهاجرت کاری از طریق ویزای جستجوی کار گرفتن وقت از سفارت آلمان در تهران هست. بعد از ثبت نام ایمیلی برای شما ارسال خواهد شد که مشخصات شما در اون نوشته شده اگر همه اطلاعات شما درست هست نیاز به انجام کاری نیست ولی اگر در نام، نام خانوادگی، شماره پاسپورت مشکلی هست از طریق لینک انتهای ایمیل وقت رو کنسل کنید و دوباره درخواست رو ثبت کنید.
  2. آماده کردن مدارک روز مصاحبه برای ویزای جستجوی کار
  3. دریافت ایمیل دوم چند ماه بعد از درخواست وقت مصاحبه و اعلام زمان مصاحبه، پایین ایمیل سفارت دو تا لینک هست که یکی برای تایید و دیگری برای کنسل کردن، اگر شرایطتون مهیاست از طریق لینک تایید زمان مصاحبه رو تایید کنید و اگر فکر میکنید نظرتون عوض شده یا شرایط مهاجرت رو ندارید وقتتون رو کنسل کنید.
  4. روز مصاحبه سعی کنید یک ساعت قبل از مصاحبه درب شماره ۳ سفارت باشید که بتونید به موقع و با آرامش وارد سفارت بشید.
  5. بعد از ارائه مدارک به آفیسر سفارت و پاسخ به پرسشهای ایشون، شما به صندوق هدایت می شید و مبلغ ویزاتون رو که ۷۵ یورو هست پرداخت می کنید و رسید صندوق دریافت میکنید
  6. بعد از پرداخت هزینه بررسی ویزا، منتظر تماس سفارت برای اعلام خبر خوش زمان دریافت ویزا باشید تا به شما زمان دریافت ویزاتون رو اعلام کنن
  7. روز دریافت ویزا صبح زود به همراه بیمه مسافرتی، پاسپورت و رسید صندوق تشریف میبرید درب شماره ۳، بعد از چک کردن اسم شما در لیست شما به صندوق هدایت میشید. مدارک و زمان شروع ویزا رو به صندوق اعلام میکنید و کارتون فعلا تمام!
  8. ساعت ۲ تشریف می برید درب شماره دو و پاسپورتتون که ویزا توش چسبیده رو دریافت می کنید. مبارک باشه! 🙂

چند تا نکته کنکوری

  • مدارک مصاحبه رو توی دو تا پوشه یا کاور مطابق با فرم سفارت از قبل آماده بزارید. دسته اول اصل ترجمه ها و دسته دوم کپی ترجمه ها!
  • دوستانی که نیاز به ارزشیابی تحصیلی زاب دارند حتما زودتر اقدام کنند که زمان مصاحبه با نقص مدرک مواجه نشن که کارشون عقب بیوفته.(لینک ارزشیابی تحصیلی)
  • دوستان گروههای پزشکی و پرستاری و افرادی که با مدرک فوق دیپلم و تطابق باید آنرکنونگ بگیرن هم زمان بندی رو دقت کنن.
  • برای تایید مدارک بهتره با حوصله از سایت سفارت وقت بگیرید(لینک وقت تایید مدارک – بخش حقوقی و کنسولی) ولی اگر وقت نتونستید بگیرید دوشنبه یا پنجشنبه قبل از مصاحبه صبح زود تشریف ببرید درب شماره ۲ سفارت و مدارکتون رو تایید کنید. هزینه تایید مدارک ریالی دریافت میشه و برای شناسنامه (اگر هر توضیحی داره، از اصلاح، ازدواج، طلاق، فرزند و…) معادل ریالی ۲۵ یورو هست وبرای مدرک تحصیلی معادل ریالی ۴۵ یورو. پول به اندازه کافی و همچنین اسکناس خرد همراهتون باشه.
  • برای ویزای جستجوی کار دانش زبان شما مهمه ولی قطعا داشتن مدرک زبان می تونه به عنوان نکته مثبت باشه.
  • اگر احیانا به هر دلیلی نقص مدرک خوردید مدرک مورد نظر رو که گرفتید با رسید صندوق صبح تشریف ببرید درب شماره ۳ سفارت و نقص مدرکتون رو کامل کنید.
  • برای دریافت ویزا و تایید مدارک هر دو صبح باید مراجعه کنید و عصر از ساعت ۲ به بعد مدارک و ویزاها رو تحویل میدن.