سوالات متداول FAQ

چنانچه در ابتدای مسیر تحصیل در آلمان هستید می توانید بسیاری از سوالات تکراری که در حین فرآیند مهاجرت تحصیلی به آلمان پرسیده می‌شود را در لینک زیر مشاهده کنید:

کانال تخصصی تحصیل در آلمان

 

🇩🇪 من اول راه هستم و هیچی نمی دونم، چه کار کنم؟

– اول کانال @StudiumInDE یا سایت mohajerat.de رو کامل بخونید‌. کانال رو از مطلب پین شده شروع کنید.

🇩🇪 آیا سن تو‌ صدور ویزا تاثیر داره؟

– خیر، هیچ شرط سنی ای برای صدور ویزا برای هیچ مقطعی وجود نداره. مهمه گپ تحصیلی رو با سابقه کاری یا آکادمیک خوب و همینطور نوشتن #انگیزه_نامه قوی توجیه کنین.

🇩🇪 آیا گواهی قبولی کنکور نیازه؟

– گواهی کنکور سراسری برای سفارت، در صورت وجود، برای مقطع لیسانس نیازه

– برای دانشگاه فقط اگه دانشگاه خواسته باشه، آزاد و سراسری هم نداره

🇩🇪  ترجمه مدارک چقدر اعتبار داره؟

– حداقل یکسال پس از ترجمه حتی اگه مهرهای دادگستری و وزارت خارجه عوض بشن

🇩🇪 آیا ۱۰۲۳۶ یورو باید همراهمون باشه و تو فرودگاه می شمرن؟

بله، ویزای شما فقط با این پول معتبره و در صورت شمردن در فرودگاه، اگه این مبلغ همراهتون نباشه می تونن برتون گردونن.

🇩🇪 وقت تایید مدارک کی باز میشه؟

مشخص نیست.

🇩🇪 آیا مدارک دانشگاه آزاد/پیام نور/غیرانتفاعی… مورد تایید دانشگاههای آلمان هستن؟

بله. فقط بعضا دانشگاه شرط می ذاره که دانشگاهتون باید تو سایت  انابین H+ باشه که در اینصورت باید چک کنین

🇩🇪 آیا آلمانیها سرد و نژادپرستن؟

– بعضا ممکنه سرد باشن ولی نژادپرست خیر

🇩🇪 سفارت تمکن رو به نرخ ارز آزاد حساب می کنه یا دولتی؟

– سفارت نرخی تعیین نکرده ولی ترجیحا با نرخ آزاد بذارید.

🇩🇪 چقدر طول می کشه ویزا بیاد؟

– معمولا ۶ تا ۱۰ هفته. ولی ممکنه ۳ هفته ای هم بیاد، ممکنه ۱۰ ماه هم نیاد.

🇩🇪 بزرگی و کوچیکی شهر در زمان صدور ویزا تاثیر داره؟

– خیر.

🇩🇪 سفارت به هخشوله ویزا میده؟

– بله.  مقایسه هخشوله و دانشگاه رو‌ بخونید.

🇩🇪 اعتبار مدارک گوته برای سفارت چقدر هست؟

– اکثرا یک سال

🇩🇪 آیا در صورت داشتن پذیرش انگلیسی بازم سفارت مدرک آلمانی می خواد؟

– خیر، سفارت مدرک زبانی رو میخواد که دانشگاه ازتون بخواد.

🇩🇪 آیا ارائه ترجمه شناسنامه در مدارک روز مصاحبه دانشجویی لازمه؟

– فقط در صورتی که اسمتون رو تغییر داده باشید باید ترجمه و تایید سفارت بشه

🇩🇪 چند روز قبل از مصاحبه میشه نامه تمکن رو از بانک گرفت؟

– بهتره حداکثر یک هفته تا ۱۰ روز قبلش باشه

🇩🇪 آیا شخص پیوست به دانشجو اجازه کار دارد؟

– بله، اجازه کار تمام وقت و تحصیل

🇩🇪 آیا می تونم مادرمو به خودم پیوست کنم؟

– خیر، ویزای پیوست برای همسر و فرزندان مجرد زیر سن قانونیست.

🇩🇪 آیا کسانی که برای ارشد مجدد اقدام می کنن، ریجکت میشن؟

– خیر، کافیه در انگیزه نامه دلایل کافی و منطقی بیارین که چرا می خواین دوباره ارشد بخونین.

🇩🇪 آیا دانشگاههای آلمان شرط معدل دارن؟

بعضیاشون.

🇩🇪 عبارت «فوری» در لیست ویزاهای دانشجویی اعلام شده به چه معنی هست؟

– یعنی از الان تا شروع کلاساتون و/یا پایان مهلت ثبت نامتون می تونین بگیرینش.

🇩🇪 آیا مدارک زبان نیاز به تایید دارند؟

– برای دانشگاه یا یونی اسیست، تنها در صورتی که دانشگاه خواسته باشه

– برای مصاحبه سفارت خیر

🇩🇪 در چه شرایطی می تونم وقت اضطراری بگیرم؟

– در صورتیکه از بورس تحصیلی یا فاند برخوردار باشید. اخیرا وقت اضطراری حتی به دکترا بی فاند هم تعلق نگرفته‌.

🇩🇪 آیا برای مقطع ارشد، کارشناسی، کالج فاند یا بورس تحصیلی وجود داره؟

– عمدتا خیر‌.

🇩🇪 برای مقطع دکترا چه مدرک زبانی باید ارائه کنم؟

– معمولا دانش زبان انگلیسی در حدی که رضایت استاد جلب شه کافیه و نیازی به مدرک نیست. برای سفارت هم تاییدیه استاد کافی هست.

🇩🇪 دلایل ریجکتی چی هستن؟

عوامل اصلی:

– انگیزه نامه ضعیف

– تغییر رشته بدون توجیه قوی

– نقص مدرک

عوامل جانبی:

– نمره زبان ضعیف

– سوابق تحصیلی ضعیف

– گپ تحصیلی توجیه نشده

– نامه تمکن با مبلغ کم

– مقطع مجدد بدون توجیه کافی

– اطلاعات دروغ دادن به سفارت

کانال تخصصی تحصیل در آلمان

0