تمدید اقامت سال دوم

برای سال دوم یا سالهای بعدش، معمولا اینجوریه که پول کمتری تو حسابتون هست ولی طبق قانون باید حداقل پول مورد نیاز برای یکسال توی حسابتون باشه. البته برای سال دوم به بعد خیلی شهرها آسونتر می گیرن ولی اگه گیر آدم سختگیر بیفتید، باید کل پول رو داشته باشید. در کل ولی می تونید امیدوار باشید که برای سال دوم بهتون آسون تر بگیرن.

البته روشهای دیگه ای هم برای تامین پول وجود داره مثلا داشتن قرارداد کار دانشجویی. در اینصورت حقوقتون می تونه بعضا همه ولی اکثر بخشی از پول مورد نیاز برای تمدید ویزا رو که بزودی ۸۵۳ یورو در ماه خواهد بود رو پوشش بده. طبیعتا اگه همه پول رو پوشش نده باید بقیشو توی حسابتون داشته باشید.

اگرم شهرتون پول رو بلاک نمی کنه که می تونید از کسی قرض کنید و پس از تمدید بهش پس بدین.

اگه فاند یا کمک هزینه تحصیلی هم دارید که شبیه کار دانشجویی عمل میکنه. یعنی اگه همه خرج ماهانه رو پوشش بده که حله، و اگه بخشیشو پوشش بده، باید بقیشون داشته باشید.

ولی در کل روال ثابتی برای سال دوم وجود نداره و معمولا برخوردها سلیقه ای هست در نتیجه نمیشه خیلی در این باب نوشت.

توجه کنین که معمولا باید دو تا یک ماه مونده به اتمام اعتبار کارت اولتون، برای تمدیدش اقدام کنید پس بهتره زمانبندیشو خوب انجام بدین.

0