مصاحبه دانشجویی

✅ روز مصاحبه از ایمیل دوم پرینت بگیرین و نیم ساعت قبل از وقتتون با برگه پرینت وقت و پاسپورت و سایر مدارک دم در سفارت باشین. چنانچه پاسپورتتون رو عوض کردید، با هر دو پاسپورت جدید و قدیم برین سفارت. حداقل کپی پاس قدیمی همراهتون باشه. پاسپورت رو حتما امضا کنین.

✅ شایدم مجبور شین کپی بگیرین. تو سفارت میشه کپی گرفت. پول نقد ببرید با خودتون.

✅ آفیسر ممکنه ازتون یک سری سوال راجع به خانوادتون، شغل، دلیل رفتنتون به آلمان، رشتتون، اینکه تو آلمان آشنا دارین یا نه، هزینه هاتونو کی میده… بپرسه. اکثرا سوالا به فارسیه. ولی بعضا یکی دو سوال رو می خوان که به زبان پذیرش (انگلیسی یا آلمانی) جواب بدین.

✅ برای بعضی رشته ها فرم امنیتی باید پر کنین.

✅ مصاحبه که تموم شد یه فیش می گیرین که شماره پروندتون روشه. این برگه رو گم نکنین.

✅ با اون فیش می رین صندوق، ۷۵ یورو (به یورو نه ریال) به صندوق میدین. (به جز کسانی که بورس دارند)

✅ فرم درخواست ویزا رو می تونید دستی پر یا تایپ کنید. در صورت نیاز می تونین بخشهایی رو خالی بذارین و از آفیسر بپرسین. فرم با قابلیت تایپ رو می تونین از اینجا دانلود کنین: Antragsformular

✅ به هیچ وجه از منگنه یا چسب برای وصل کردن مدارک یا عکس استفاده نکنید. می تونید از گیره کاغذ استفاده کنید که راحت باز شه.

✅ دوشنبه یا پنجشنبه هفته قبل از مصاحبه می تونید کپی ترجمه هاتون رو بدون نوبت در سفارت تایید کنید.

✅ نیم ساعت قبل مصاحبتون دم سفارت باشید.

✅ بعدش می رین خونه، منتظر می مونین که ویزاتون بیاد. یا تو pdf سایت سفارت می زنن، یا زنگ می زنن. شده ویزا ۳ روزه بیاد، شده ۹ ماهه هم نیاد ولی میانگین بین ۶ تا ۱۰ هفته طول می کشه. شما از هفته ۴ چک کنین.

 

لینکهای مرتبط:

مدارک مورد نیاز برای مصاحبه دانشجویی

0